Η εμπειρία μας στον κλάδο της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σημαίνει ότι είμαστε πλήρως εξειδικευμένοι για να σας βοηθήσουμε.

Διαθέτοντας αξιόλογη πελατειακή βάση και μια ομάδα γεμάτη ζήλο και αποφασιστικότητα, προσφέρουμε θέσεις όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, μόνιμης ή προσωρινής απασχόλησης, σε ταλέντα που θέλουν να εξελιχθούν και αναζητούν την επόμενη εργασιακή τους πρόκληση.

Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής μας με την επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού, γνωρίζουμε ότι προκειμένου να τεθούν οι σωστές βάσεις συνεργασίας οφείλουμε να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές μας μαζί σας και να ακούσουμε τις επαγγελματικές επιδιώξεις, να γίνουμε συνοδοιπόροι στο «ταξίδι» των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, έτσι ώστε να σας υποστηρίξουμε στην επιτυχή υλοποίηση του επαγγελματικού σας οράματος!

Η εμπειρία μας στον κλάδο της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σημαίνει ότι είμαστε πλήρως εξειδικευμένοι για να σας βοηθήσουμε!

Προϊστάμενος / η Λογιστηρίου

Εάν έχετε εμπειρία σε διοικητική θέση λογιστηρίου, γνωρίζετε όλη την παρακολούθηση του λογιστικού και εμπορικού κυκλώματος και θέλετε να εργαστείτε ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου σε καταξιωμένη εταιρία leader στον κλάδο του εμπορίου και της βιομηχανίας μηχανολογικού εξοπλισμού, όπου θα διαχειρίζεστε ομάδα λογιστηρίου και θα έχετε στόχο τη διασφάλιση της ορθής και ακριβούς εικόνας της οικονομικής κατάστασης της Εταιρείας, τότε αυτή η θέση Προϊστάμενος/η Λογιστηρίου είναι για εσάς!

Περισσότερα

Exports Coordinator

Are you ready to join an amazing team of multicultural professionals in a very well-known company with commercial activities abroad?
Are you a passionate and organized Exports Coordinator, that loves interaction with different cultures and enjoy providing exceptional customer service?
If your answer is “Yes” and if you are fluent in English and any other European language, then you are at the right place and this export company with international activities is searching for you!

Περισσότερα

Υπεύθυνος / η Πωλήσεων Β2Β

Εάν είστε Πωλητής/τρια Β2Β, με πελατοκεντρική προσέγγιση, παίρνετε αποφάσεις και κυνηγάτε την επίτευξη στόχων και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας σε δυναμική βιομηχανική και εμπορική εταιρία με δυνατό και καταξιωμένο brand name, όπου μαζί με την ομάδα σας θα κάνετε τη διαφορά, τότε περιμένουμε την αίτηση σας, για αυτή τη θέση Υπεύθυνος / η Πωλήσεων Β2Β!

Περισσότερα

Accounting Associate

Do you have passion for accounting and want to grow personally and professionally?
Are you looking for a modern working environment where you will take initiatives, your work will be recognized and together with your team you will deliver the desired results?
Do you want to work in the technology and marketing sector in a fast growing and innovative company?
If you answered positively to the above, then we are waiting for your application for this “Accounting Associate” position in the city center of Thessaloniki!

Περισσότερα

Marketing Manager – technology

Are you a Marketeer that loves technology? Are you a highly motivated and results-driven professional and you want to take your next career step as Marketing Manager in a multinational environment within a global leader in Cloud Distribution? Do you have passion for developing and executing Marketing strategies?
If the answer is YES, then please apply now for this position “Marketing Manager – technology”!

Περισσότερα

Στέλεχος Τμήματος Διαγωνισμών

Εάν έχετε εργαστεί στη διαχείριση Διαγωνισμών, και σας ενδιαφέρει να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας σε μια εταιρία leader στον κλάδο της, με δυναμική και ανάπτυξη και να εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και ομαδικό περιβάλλον όπου θα μπορείτε να εξελιχθείτε, τότε περιμένουμε την αίτησή σας για αυτή τη θέση Στέλεχος Τμήματος Διαγωνισμών!

Περισσότερα

Δικηγόρος – Εμπορικό Δίκαιο

Εάν είστε Δικηγόρος με ενασχόληση στο Εμπορικό Δίκαιο, σας αρέσει η συμβουλευτική δικηγορία αλλά και η εκπροσώπηση στα Δικαστήρια, έχετε εμπειρία και γνώση του Εταιρικού Δικαίου και σας αρέσει να εργάζεστε ομαδικά και να εξελίσσεστε στο πλαίσιο μίας ομάδας, τότε είστε ο κατάλληλος Συνεργάτης για αυτή τη θέση στη Θεσσαλονίκη!

Περισσότερα

Executive Assistant

Θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας ως Executive Assistant και να ενταχθείτε στο δυναμικό ηγέτιδας εταιρείας στον κλάδο της, η οποία χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, υψηλή ποιότητα και μεγάλο πελατειακό δίκτυο, και να λειτουργείτε ως Σύνδεσμος Οργάνωσης και Επικοινωνίας της Διοίκησης?
Εάν έχετε εμπειρία ως Executive Assistant και σας αρέσει η οργάνωση, η μεθοδικότητα, η επικοινωνία και τα υψηλά standards εξυπηρέτησης πελατών και συνεργατών, τότε αυτή η θέση Executive Assistant είναι για εσάς!

Περισσότερα

Δικηγόρος – Διοικητικό Δίκαιο

Είστε Δικηγόρος που σας αρέσει να εργάζεστε ομαδικά και να εξελίσσεστε στο πλαίσιο μίας ομάδας?
Σας αρέσει η ενασχόληση με το Διοικητικό Δίκαιο, η παροχή νομικών συμβουλών αλλά και η παράσταση στα Δικαστήρια?
Εάν ναι, και έχετε εκτενή εμπειρία και τριβή με τις Δημόσιες Συμβάσεις και Διαγωνισμούς του Δημοσίου (Ν.4412/2016) τότε είστε ο κατάλληλος Συνεργάτης για αυτή την θέση σε μεγάλη Δικηγορική Εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας!

Περισσότερα

EU Project Leader – Thessaloniki

Έχετε εμπειρία ως εκπαιδευτής/τρια ενηλίκων, ερευνητής/τρια και ως project leader; Θέλετε να αποτελέσετε μέρος μιας ομάδας που είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία και υλοποίηση ολιστικών projects που προσφέρουν ένα όραμα και απτές λύσεις για το πώς μπορούν οι άνθρωποι να εξελίσσονται συνεχώς, μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και μάθησης; Για το πώς μπορούν να αναπτύσσουν προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη και στην προστασία του περιβάλλοντος; Τότε περιμένουμε το βιογραφικό σας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας άμεσα!

Περισσότερα