Η εμπειρία μας στον κλάδο της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σημαίνει ότι είμαστε πλήρως εξειδικευμένοι για να σας βοηθήσουμε.

Διαθέτοντας αξιόλογη πελατειακή βάση και μια ομάδα γεμάτη ζήλο και αποφασιστικότητα, προσφέρουμε θέσεις όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, μόνιμης ή προσωρινής απασχόλησης, σε ταλέντα που θέλουν να εξελιχθούν και αναζητούν την επόμενη εργασιακή τους πρόκληση.

Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής μας με την επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού, γνωρίζουμε ότι προκειμένου να τεθούν οι σωστές βάσεις συνεργασίας οφείλουμε να διασφαλίσουμε τη διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές μας μαζί σας και να ακούσουμε τις επαγγελματικές επιδιώξεις, να γίνουμε συνοδοιπόροι στο «ταξίδι» των επαγγελματικών σας αναζητήσεων, έτσι ώστε να σας υποστηρίξουμε στην επιτυχή υλοποίηση του επαγγελματικού σας οράματος!

Η εμπειρία μας στον κλάδο της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σημαίνει ότι είμαστε πλήρως εξειδικευμένοι για να σας βοηθήσουμε!

Λογιστής/στρια (Τουριστικός κλάδος)

Εάν έχετε εμπειρία ως Λογιστής / τρια σε Εμπορική Διαχείριση, σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στον τουριστικό κλάδο σε καταξιωμένη με γνωστό brand name τουριστική μονάδα, και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας ώστε να εξελιχθείτε επαγγελματικά και προσωπικά και να εργάζεστε σε ένα φιλικό και ομαδικό περιβάλλον, τότε περιμένουμε την αίτησή σας για αυτή τη θέση Λογιστής / τρια με έδρα στη Θεσσαλονίκη!

Περισσότερα

Export Sales Support Engineer

Εάν έχετε πτυχίο Ηλεκτρολογίας, Αυτοματισμού, Ηλεκτρονικών ή παρεμφερές και γνωρίζετε πολύ καλά Γερμανικά και Αγγλικά, σας αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και οι διαφορετικές κουλτούρες, τότε αυτή είναι η ευκαιρία για να εξελιχθείτε επαγγελματικά και προσωπικά σε ένα δυναμικό, σύγχρονο, πολυεθνικό περιβάλλον βιομηχανίας, όπου θα μπορέσετε να μάθετε και να αποδώσετε. Περιμένουμε την αίτησή σας για αυτή τη θέση Export Sales Support Engineer για καταξιωμένη πολυεθνική εταιρία σε ένα δυναμικό και σύγχρονο κλάδο!

Περισσότερα

Transport Team Leader

Εάν έχετε εμπειρία στον κλάδο των μεταφορών, στη διοίκηση ομάδας, στο Business Development και σας αρέσει η εξέλιξη και η ανάπτυξη, διαθέτετε πελατοκεντρική προσέγγιση και χαρακτηρίζεστε από υψηλές διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, τότε αυτή η θέση Transport Team Leader σε διεθνή οργανισμό leader στον κλάδο με εξωστρέφεια και ταχεία ανάπτυξη, είναι για εσάς!

Περισσότερα

ERP System Support – Αττική

Εχετε εμπειρία σε ERP συστήματα και υποστήριξη χρηστών? Θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας σε μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη εμπορική και παραγωγική εταιρία με άριστο και ομαδικό περιβάλλον εργασίας, όπου μπορείτε να εξελιχθείτε επαγγελματικά και προσωπικά? Εάν απαντήσατε θετικά στα παραπάνω, τότε περιμένουμε την αίτησή σας για αυτή τη θέση ERP System Support για λογαριασμό πελάτη μας στην Αθήνα.

Περισσότερα

Πωλητής Χονδρικής Αττική

Εάν είστε Πωλητής Χονδρικής, με πελατοκεντρική προσέγγιση, παίρνετε αποφάσεις και κυνηγάτε την επίτευξη στόχων και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας σε καταξιωμένη εμπορική εταιρία με ισχυρό brand name και μεγάλο δίκτυο πελατών στον κλάδο της ξυλείας των πατωμάτων και των κατασκευών, τότε περιμένουμε την αίτηση σας, για αυτή τη θέση Πωλητή Χονδρικής!

Περισσότερα

Ηλεκτρολόγος

Εάν είστε Ηλεκτρολόγος με μικρή εμπειρία σε ηλεκτρολογικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις και θέλετε να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα όπου θα μπορέσετε να εξελιχθείτε σε ένα σταθερό και άριστο περιβάλλον εργασίας, τότε περιμένουμε την αίτησή σας για αυτή τη θέση Ηλεκτρολόγος!

Περισσότερα

Συντηρητής Ηλεκτρολόγος

Εάν είστε Ηλεκτρολόγος με εμπειρία στη Συντήρηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων και θέλετε να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό σας βήμα, σε βιομηχανία ηγέτη στον κλάδο της, με άριστο σταθερό και ομαδικό εργασιακό περιβάλλον και σύγχρονες εγκαταστάσεις, τότε περιμένουμε την αίτηση σας για αυτή τη θέση Συντηρητής Ηλεκτρολόγος.

Περισσότερα

Λογιστής/στρια

Είστε Λογιστής/στρια και θέλετε να εργαστείτε σε Λογιστικό Γραφείο? Θέλετε να εργαστείτε σε ένα άριστο, σύγχρονο, σταθερό και ομαδικό περιβάλλον εργασίας? Σας ενδιαφέρει η επαγγελματική σας εξέλιξη? Εάν απαντήσατε θετικά στα παραπάνω, τότε περιμένουμε την αίτησή σας για αυτή τη θέση Λογιστής/στρια στην Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Περισσότερα