Η εταιρεία HR PARTNERS δημιουργήθηκε από δύο ανθρώπους, τη Σίλια Χριστοφιλοπούλου και το Γιάννη Πετρίδη, με μακρά και αποδεδειγμένη εμπειρία στην υποστήριξη των επιχειρήσεων ώστε να είναι σε θέση να ξεκλειδώνουν και να μεγιστοποιούν τις ικανότητες και την αξία των ανθρώπων τους με σκοπό την επίτευξη των στόχων και της επιχειρηματικής τους αριστείας.

Το όραμά μας

Partnering for Success & Excellence!

Θέλουμε να συμβάλλουμε καθοριστικά και δυναμικά στην επίτευξη των στόχων κάθε επιχείρησης και στην επιχειρηματική της ανάπτυξη και αριστεία, μέσω της επίτευξης θετικής αλλαγής στις ζωές των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Θέλουμε να είμαστε οι έμπιστοι συνεργάτες της, η πρώτη επιλογή κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να διαμορφώσει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της.

Είμαστε παθιασμένοι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να έχουμε θετικό αντίκτυπο σε κάθε έργο που υλοποιούμε
Για εμάς η αξιοπιστία και η ακεραιότητα είναι οι βάσεις για χτίσιμο win-win σχέσεων εμπιστοσύνης
Η επιδίωξη της αριστείας μέσω της ανάπτυξης και της εξέλιξης, μας καθοδηγεί σε κάθε δράση μας
Η ευελιξία και η άμεση απόκριση στις προκλήσεις μας παρακινούν να δρούμε προδραστικά και να προσαρμοζόμαστε αποτελεσματικά στο μεταβαλλόμενη επιχειρηματικό περιβάλλον
Επενδύουμε στην εφαρμογή αειφορικών καλών πρακτικών που αυξάνουν την κερδοφορία, χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον.

Οι αδιαπραγμάτευτες αξίες μας

Οι άνθρωποι είναι το πολυτιμότερο αγαθό μιας επιχείρησης!

Τα «εργαλεία» μας

Η βιωματική γνώση στην υπηρεσία του ανθρώπινου δυναμικού!

Για να προάγουμε τη διαμόρφωση βιώσιμων, συνεχώς αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων, επικεντρωμένων στην επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων και αληθινής αξίας μέσω της αποτελεσματικής αξιοποίησης και ενδυνάμωσης των ανθρώπων τους, στηριζόμαστε σε καινοτόμες λύσεις που προκύπτουν από:

Την πολυετή διοικητική και συμβουλευτική εμπειρία σε ηγέτιδες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων και μεγεθών, επιτρέποντας έτσι την ύπαρξη μιας σφαιρικής οπτικής σε επίπεδο ρόλων, λειτουργιών και αναγκών ενός οργανισμού.
Τη βαθιά εμπειρική γνώση της αγοράς των Ανθρώπινων Πόρων και τη συνεχή παρακολούθηση των τάσεων που υφίστανται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο
Τη βιωματική γνώση όλων εκείνων των επιστημονικά τεκμηριωμένων βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο στο πεδίο της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.
Την ικανότητα των στελεχών της να «διαβάζουν» την κουλτούρα μιας επιχείρησης και των μεμονωμένων ανθρώπων
Επενδύουμε στην εφαρμογή αειφορικών καλών πρακτικών που αυξάνουν την κερδοφορία, χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον.
Την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας της πληροφορικής και επικοινωνίας
Την εφαρμογή επιχειρησιακών στρατηγικών και τακτικών που επιτρέπουν στα στελέχη της να δρουν προδραστικά και να προσφέρουν υπηρεσίες με άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Οι υπηρεσίες μας

Ο εκσυγχρονισμός του τμήματος των Ανθρώπινων Πόρων της επιχείρησή σας σας βοηθάει να πάτε όχι μόνο ένα αλλά πολλά βήματα μπροστά!

Εύρεση, Αξιολόγηση & Επιλογή Προσωπικού

Ένταξη και Προσαρμογή Νέου Προσωπικού

Οργάνωση, Διαχείριση & Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Η ομάδα μας

Υπάρχουμε για να σας υποστηρίξουμε να επιτύχετε το δικό σας όραμα και τη δική σας αποστολή!

Partner - Human Resources Advisor

«Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή, το να παραμείνουμε μαζί είναι μια πρόοδος και το να δουλέψουμε παρέα, είναι επιτυχία.»
– H. Ford

Περισσότερα

Partner - Human Resources Advisor

«Κανείς δεν μπορεί από μόνος του να τραγουδήσει μια Συμφωνία. Χρειάζεται μια ολόκληρη Ορχήστρα για να παιχτεί.»
– H.E. Luccock

Περισσότερα

Ενδυναμώστε την επιχείρησή σας να αποδίδει τα μέγιστα μέσω της ενδυνάμωσης των ανθρώπων σας!