Ζούμε σε ένα κόσμο εύθραυστο, απαιτητικό, πολύπλοκο, με πολλές και γρήγορες αλλαγές. Ζούμε στην εποχή του Covid-19, στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης και των τεράστιων αλλαγών που έχει επιφέρει αυτή, όχι μόνο στην προσωπική μας ζωή αλλά και στις επιχειρήσεις.

Στην HR Partners πιστεύουμε ότι κάθε πρόκληση κρύβει και μία ευκαιρία. Προκειμένου να μετατρέψουμε αυτές τις προκλήσεις σε ευκαιρίες με προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις, υλοποιήσαμε μία έρευνα στην οποία συμμετείχαν 293 στελέχη της ανώτερης διοίκησης, HR leaders και ιδιοκτήτες εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Στο HR Annual Survey εξετάσαμε τους καταλυτικούς παράγοντες και τις κινητήριες δυνάμεις σε τρεις τομείς που αφορούν τους ανθρώπινους πόρους μιας επιχείρησης και είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι μεταξύ τους, οι οποίοι είναι:

Εύρεση, Αξιολόγηση & Επιλογή Προσωπικού
Ένταξη & Προσαρμογή Νέου Προσωπικού
Οργάνωση, Διαχείριση & Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Το HR Annual Report 2022 προσφέρει στις εταιρείες λύσεις και καλές πρακτικές, με βάση τις τάσεις στο πεδίο του HR και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ώστε να είναι σε θέση να:

Προσελκύουν και να διατηρούν ταλέντα, κερδίζοντας το «war for talent»
Διαμορφώσουν μία κουλτούρα βιώσιμης ανάπτυξης
Ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες της αγοράς αλλά και των εργαζομένων τους

Διαβάστε το HR Annual Report 2022

Συμπληρώστε τη φόρμα και κατεβάστε δωρεάν το HR Annual Report 2022!

Ενδυναμώστε την επιχείρησή σας να αποδίδει τα μέγιστα μέσω της ενδυνάμωσης των ανθρώπων σας!